Op vrijdagavond 9 december en op zondagmorgen 11 december nam De Bron afscheid van haar predikant ds. Nelleke Beimers. Ze zegt er zelf o.a. het volgende van: “Ik kijk terug op een prachtige afscheidsavond en kerkdienst.”
“De vrijdagavond; een feest! De conference van de tuinmannen, de liederen en cadeaus van de taakgroepen, de toespraak van Joke Scheepstra, het filmpje met de bloopers, de fotopresentatie, het prachtige fotoboek en de salsa dansles!!! De Bron op haar BEST!! Wat was de kerk mooi ingericht en versierd. Wat veel werk voor veel vrijwilligers, maar wat een prachtig resultaat.”
“En dan de zondagmorgen: het koor o.l.v. Bob Vaalburg, het pianospel van Lot van der Kolk, de trompet bespeeld door Henk de Wilde en vader en zoon Blekkenhorst achter het orgel!
De ontroerende film en de bloemen van de kinderen van de kinderkring!! Bloemengroep, beamteam, cameramensen, lector, Wim Brink voor de boomconstructie, de oud- en huidige voorzitter (Beent Keulen en Freddie Schutte) en alle anderen… allen heel veel dank.”