Gisteravond (25 april) hadden we gemeente-avond. Hier presenteerden Henrieke Selles, Gert-Jan van der Kolk en Fred Flentge ons nieuwe beleidsplan. Dat treft u bijgevoegd aan inclusief Opdracht/paragraaf 3. Het plan was eerder al enthousiast ontvangen in de grote kerkenraad en ook deze avond waren de aanwezigen positief gestemd. Nu dus aan slag! Want, zo zei voorzitter Freddie Schutte, er zijn veel handen nodig om deze beleidsdoelstellingen waar te maken.
Wat kwam er verder aan de orde deze avond? De voorzitter blikte terug op het afgelopen jaar. En hij keek ook vooruit, onder andere naar het beroepingswerk. De jaarrekeningen van zwo, diaconie en kerk werden gepresenteerd door Ronald Visser en Fred Flentge.
Daarna kon men naar eigen keuze een bezoek brengen aan een werk- of taakgroep. Die hadden op allerlei plekken in de kerk hun eigen stek.
De avond werd afgesloten met een pubquiz van de werkgroep De Groene Bron. Met best wel pittige vragen. Zoals, welke vogel maakt dit geluid: prrrrr….. huu…huuu…huuu…. uahh….uahhh..uuuu… Wie het weet, mag/mocht het zeggen. Het is in ieder geval niet ‘de koekoek….’. Voor foto’s zie: FOTO’S -> ALGEMEEN