Lezing en meer door Kim Phuc, het zgn. ‘napalmmeisje’ op 11 april a.s.

Een beeld dat door merg en been gaat: Een jong meisje dat naakt, met weggebrande kleren en ernstig verbrand, rent voor haar leven. Dat meisje is de 9-jarige Kim Phuc die bekend werd door haar foto uit de Vietnamoorlog. Kim, ook wel bekend als het ‘napalmmeisje’, is nu een echtgenote, moeder en oma. 

Kim heeft decennialang in angst geleefd, zonder schuilplaats zonder vrede en in pijn. Totdat zij merkte dat God haar zocht en dat Hij alleen vrede in haar leven en hart bracht. Hem te leren kennen werd voor haar belangrijker dan de genezing van haar wonden.
Tegelijk bracht haar verandering een verlangen teweeg om mensen wereldwijd deelgenoot te maken van Gods liefde.

Op 11 april a.s. om 19.45 uur is Kim in de Bovenkerk in Kampen. Tijdens deze avond staat haar indrukwekkende levensverhaal centraal. Rode draad is haar verlangen mensen te vertellen over de liefde tot Jezus Christus, die centraal staat in haar leven. 
 
Kosteloos aanmelden kan via https://www.eventbrite.com/e/tickets-kim-phuc-lezing-778677955727. Hier is ook alle informatie te vinden. Registratie is verplicht om toegang te krijgen. De lezing is in het Engels en zal tijdens deze avond ook worden vertaald op schermen. Tijdens de avond wordt een collecte gehouden om de onkosten te bestrijden.

Kim Phuc woont nu in Canada, met haar man Toan Bui.  Daar werken ze evangeliserend o.a. in de Vietnamese gemeenschap. Samen hebben zij de The Kim Foundation International opgericht, om geld in te zamelen waarmee wereldwijd kinderen worden opgevangen en verzorgd die door oorlogsgeweld hun vader en moeder zijn verloren.
U kunt als u dat wilt een gift overmaken naar The Kim Foundation International Fonds. Giften via IBAN NL20 RABO 0103 8888 29 t.n.v. de Stichting Psalmzangdag te Genemuiden o.v.v. ‘Het Napalmmeisje’ (in bezit van ANBI-status).
Het totaal van alle giften wordt op 11 april 2024 bekendgemaakt en overhandigd.

Vragen? Tel: 06-198 184 42 (bij voorkeur sms of whatsapp) of kplbvk24@gmail.com