Sinds het begin van het ‘coronatijdperk’ kunnen we de Brondiensten bij onze leden ‘live’ in de huiskamer brengen dankzij de beamer en twee (sinds kort) camera’s. Deze worden bemenst door eigen gemeenteleden die samen het zogeheten Beamteam vormen. Contactpersoon/Beamteamcoördinator is Nellie Brink (nelbos1965@gmail.com).
Voor de bezetting van het technische centrum maakt zij een rooster, waarbij de ene persoon de beamer (PowerPoint) bedient en de andere de camera’s (via joystick). Sommige leden kunnen beide. Binnenkort is er een cursus waar beide vaardigheden extra aandacht krijgen. Het huidige Beamteam bestaat uit negen personen.
Je zou zeggen: dat moet voldoende zijn… Echter, voor de continuïteit zijn we toch op zoek naar nieuwe leden. En mede om de werkzaamheden nog meer te verdelen dan nu, zodat je slechts af en toe aan de beurt bent. Iets voor jou? Je krijgt goede begeleiding en uitleg. Plus dat we binnenkort op cursus gaan. Meld je dus snel aan! Nadere uitleg kun je krijgen van Nellie Brink, tel. 06 431 699 14.
Moet je er atletisch voor zijn? En sterk, om bijvoorbeeld een zware camera te dragen? Je zou het haast zeggen als je kijkt naar de cameracollega’s op https://www.youtube.com/watch?v=P20XVEH7-SY. Maak je echter daarover geen zorgen. Maar iets van deze geestdrift en dit doorzettingsvermogen is natuurlijk altijd goed… En bovendien, de kerkenraad komt niet zo snel binnengelopen als op een atletiekbaan…