De HandbikeBattle 2022 komt eraan! In oktober 2021 heeft Chaim Hooft met het team van De Vogellanden deelgenomen aan de handbikebattle Dutch Edition in Sittard. Zijn team heeft daarbij een topprestatie geleverd en is derde geworden! Met deze motivatie bereidt hij zich nu voor om op 23 juni a.s. deel te nemen aan de handbikebattle in Oostenrijk. Om deelname mogelijk te maken is hij op zoek naar sponsoren. Geeft u hem een duwtje in de rug?

De handbikebattle
De handbikebattle daagt deelnemers uit om fysieke en mentale grenzen te verleggen. Door letterlijk een berg te overwinnen met de handbike, leren zij zichzelf nog beter kennen. In het dagelijks leven kan deze ervaring ook de kracht geven om andere dromen na te streven. Aan de handbikebattle is daarbij een doorlopend onderzoek gekoppeld. Meer informatie op www.handbikebattle.nl

Wat is nodig?
Met uw bijdrage kunt u deze HandbikeBattle voor Chaim en zijn team mogelijk maken. Het gaat om de kostendekking van vervoer voor deelnemers en materiaal naar Oostenrijk, teamkleding, accommodatiekosten, kosten voor medische keuringen, onderhoud/aanpassingen aan de fiets, extra trainingsmomenten.

Helpt u hem/hen de berg op?
Wilt u een steen bijdragen aan deze sportieve en persoonlijke uitdaging? Uw bijdrage kunt u storten op IBAN: NL37RABO0138751390 t.n.v. C. Hooft o.v.v. sponsoring HandbikeBattle. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op met chaimhooft@outlook.com of 06-81208722.

Sponsorpakket
Bent u geïnteresseerd in een sponsorpakket dan kunt u contact opnemen met c.kloosterman@vogellanden.nl
Voor het sponsorpakket kunt u uw bijdrage storten op IBAN: NL27INGB0681635800 t.n.v. ‘Vogellanden centrum voor revalidatie’ o.v.v. ‘sponsoring HandbikeBattle’. Als u graag een factuur wilt ontvangen, neem dan gerust contact op om dit in gang te zetten.

Chaim en het team volgen tijdens de trainingen en de Battle kan via www.facebook.com/birdsonwheelsvogellanden/