‘Waar beginnen we aan?’ Dát was het thema van de startzondag van 12 september jl. In de dienst schreven alle kerkbezoekers op een blauwe druppel waaraan ze willen beginnen. Want vele druppels vormen immers een stroom. Dit lint van goede voornemens zal de komende weken in De Bron blijven hangen.
Henk Rigterink had deze zondag voor de kinderen een externe activiteit georganiseerd. Maar liefst 24 kinderen deden eraan mee in een Bijbel-doe-tuin in de Koekoek. Nadien waren ze weer mooi op tijd terug om te genieten van de koffie (met cake!) en limonade in de tuin van De Bron. Koffie nadien dus in het groen, wat meteen een mooie start was van het project ‘groene Bron’. Ingrid van den Berg vertelde althans tijdens de dienst dat een werkgroep hiermee aan de slag gaat en te zijner tijd met voorstellen zal komen hoe we met elkaar een ‘groene Bron’ kunnen worden c.q. zijn.
Verder werd de startzondag ’s middags opgeluisterd met een fietstocht over de Kampereilanden. Zo’n dertig deelnemers, jong en oud(er), hadden de fiets van stal gehaald en werden door Freddie Schutte geïnformeerd over de geschiedenis, waterveiligheid, gemalen en stuwen, de balgstuw, de pachtboeren etc. Ook de open dag van kunstenaar Henrie Vogel werd bezocht. Kortom, een leuke en leerzame middag.