Vraag je vrienden in de supermarkt naar hun vakantie (“Hoe was het in….?”), dan krijg je (meestal) heel enthousiaste verhalen terug. Al die verhalen worden desgevraagd herhaald op de Bron Vakantiebeurs 2024. Je bent daarom van harte welkom op donderdagavond 18 januari a.s. Aanvang 19.00 uur.

Bronners en niet-Bronners vertellen of adviseren dan van 19.00 tot 20.00 uur over een bepaald land of plek. Wat het buitenland betreft is er informatie over Myanmar, India, Peru/Bolivia, Verenigde Staten van Amerika, Schotland, Italië, Venetië, China, Kreta, Scandinavië, Roemenië.

PAK TOCH DE FIETS!
Als milieuvriendelijke tegenhanger van dit ‘verre buitenland’ kunt u zich ook laten informeren over vakanties dicht bij huis, dan wel ‘groene’ vakanties in het buitenland. Denk aan fietsen in/op/door/langs/naar Rome,
Zuid-Limburg, Schiermonnikoog, Nederland en Vlaanderen, Italië, Frankrijk, Spanje, grote rivieren in Duitsland en Oostenrijk, Zuid -Amerika, het Pieterpad, oude wegen en pelgrimssteden in Frankrijk.

QUIZ MET VAKANTIETROFEE
Enthousiast lange-afstand-fietser Roel Bosch uit Emmen houdt over zijn fietsavonturen vanaf 20.00 uur in de grote bijzaal een quiz. Voor de winnaar ervan leidt dit tot het unieke bezit van de Groene Bron Vakantie Trofee!

MIDDENGROEP
De Vakantiebeurs duurt al met al van 19.00 uur tot 22.00 uur. Maar iedereen is vrij om slechts een onderdeel te bezoeken.
De organisatie is in handen van de middengroep. Het is in feite ook een pastorale activiteit om elkaar op een informele manier te ontmoeten rondom een informeel thema.
Dus, auf Wiedersehen, see you, au revoir, arrivederci.