Bijgevoegd informatie over de vakantiebijbelweek. Daarvan is de organisatie hard op zoek naar vrijwilligers. Het betreft een interkerkelijke activiteit en wij zouden het mooi vinden als zo veel mogelijk vrijwilligers uit verschillende kerken betrokken zijn bij deze activiteit. Mocht u verder nog vragen hebben, mailt u dan gerust. 

Een vriendelijke groet namens de vakantiebijbelweek commissie

Beste allemaal,
In de laatste week van de zomervakantie, van 29 augustus tot en met 1 september zal de vakantiebijbelweek-tent weer staan op het grasveld aan de Burgemeester van Engelenweg in IJsselmuiden.
Deze interkerkelijke activiteit werd vorig jaar dagelijks bezocht door zo’n 300 kinderen per dag. Tijdens deze dagen mogen de kinderen door middel van muziek, verhalen, sport, spel en kunst horen dat Jezus van hen houdt. We zijn als organisatie heel dankbaar dat we ook dit jaar weer de kans krijgen deze activiteiten te organiseren. Er is weer een uitgebreid programma opgezet voor jong en oud.
De organisatie is nog op zoek naar vrijwilligers. Op de dinsdag, woensdag en donderdag morgen en middag is er een leuk kinderprogramma waarbij veel hulp nodig is. Te denken valt aan het begeleiden van een groepje kinderen bij het knutselen of bij een spel. Zonder hulp van vrijwilligers kunnen de kinderactiviteiten helaas geen doorgang vinden.
Daarom doen wij een beroep op u. Bent u bereid om een dag of meerdere dagen mee te helpen? Er zijn geen vergaderingen of voorbereidingen die getroffen moeten worden. Alleen aanwezig zijn tijdens de activiteit(en) is voldoende. Misschien denkt u dat wij alleen op zoek zijn naar jonge of oudere mensen. Maar echt iedereen zijn/haar hulp is nodig en welkom. Voelt u zich dus niet te oud of te jong. Wij hopen van harte op uw hulp.
Meer informatie of u aanmelden, dit kan via de website: www.vakantiebijbelweek.com