Het is zondagmiddag 11 december half 5.
Ik mag nu nog kopij inleveren en dat doe ik graag want dan komen deze woorden deze week nog bij jullie door de bus. Ik kijk terug op een prachtige afscheidsavond en kerkdienst. Vrijdagavond; een feest! De conference van de tuinmannen, de liederen en cadeaus van de taakgroepen, de toespraak van Joke Scheepstra, het filmpje met de bloopers, de fotopresentatie, het prachtige fotoboek en de salsa dansles!!! De Bron op haar BEST!!
Wat was de kerk mooi ingericht en versierd, zowel de vrijdagavond als de zondagmorgen. Wat veel werk voor veel vrijwilligers maar wat een prachtig resultaat.
Zondagmorgen; het koor o.l.v. Bob Vaalburg, het pianospel van Lot van der Kolk, de trompet bespeeld door Henk de Wilde en vader en zoon Blekkenhorst achter het orgel! De ontroerende film en de bloemen van de kinderen van de kinderkring!!
Bloemengroep, Beamteam, cameramensen, lector, Wim Brink voor de boomconstructie en de oud- en huidige voorzitter; Beent Keulen en Freddie Schutte….allen heel veel dank.
En jullie lieve gemeenteleden; dank voor de attenties en cadeaus, ik kon nog niet eens alles uitpakken maar weet: ik ben er heel blij mee. Pronkstuk is natuurlijk de REDDER transport vrachtwagen! En het prachtige bloemwerk gemaakt door Jannie de Roode, het schip met de 9 roze rozen. Zo toepasselijk. Ik heb zoveel gekregen van jullie. Voel me op handen gedragen!
Nu moet het allemaal nog een beetje gaan doordringen en landen. Anne zei: vrijdagavond het mooie voorgerecht, zondagmorgen het hoofdgerecht en woensdag (de seniorenviering) het toetje. En zo is het. Dat komt nog. Alle goede dingen zijn in drieën!! Nog 1 adventszondag met een prachtige kinderviering, en dan is het Kerst. Het feest van Jezus’ geboorte, feest van Licht en hoop. Ik wens jullie gezegende kerstdagen en een gelukkig nieuw jaar in je huis en in De Bron.
Ook namens Anne en onze kinderen, ds. Nelleke.